Знайдено рішення для достигання фруктів без спеціальної камери
Китайська Shandong Yingyangyuan Food Technology Co., Ltd представила нове пакувальне рішення, що дозволяє достигати фруктам безпосередньо в коробках без використання камер достигання.
Про це повідомляє FreshPlaza.
Саше, яке забезпечує повільне вивільнення етилену, може використовуватися для забезпечення потрібної стиглості бананів, манго, авокадо, папайї, маракуї, томатів та інших фруктів і овочів.
«Зазвичай ці фрукти поміщають в камери для достигання після збору врожаю і транспортування перед поставкою на реалізацію. Торгові компанії, обмежені в інвестиціях, не мають доступу до цих камер і програють в конкуренції на ринку. У відповідь на цю проблему Shandong Yingyangyuan Food Technology Co розробила рішення з повільним вивільненням етилену безпосередньо в упаковці, що дозволяє дати дозріти фрукти в коробках і регулювати обсяг і терміни поставок відповідно до мінливими потребами ринку», – розповів менеджер компанії Ванг.
Одного саше досить для достигання коробки бананів вагою 13-15 кг. Процес достигання фруктів в коробці займе 3-4 дні, після чого коробка може направлятися у продаж. За словами представника компанії, саше з етиленом прості у використанні, не залишають після себе ніяких хімічних слідів і можуть бути віднесені до «зелених технологій».
Читайте також: Вчені винайшли новий спосіб утилізації етилену в фруктосховищах
Додати коментар