Овочі-Ягоди-Сад

Закарпатські винні бочки дають особливий аромат львівської кави

Закарпатські винні бочки дають особливий аромат львівської кави

Виноробня «Шато Чизай», що в місті Берегове на Закарпатті та Львівська кав’ярня «Світ Кави Roastery and Cafe» продовжили співробітництво у виробництві кави з нотками вина. Для цього на два тижня засипали дві винні бочки зеленою кавою.

Про це повідомляється на сторінці «Шато Чизай» у Фейсбук.

Зазначається, що представники кав’ярні Наталка Остапюк та Володимир Зелінський уже втретє привезли в «Шато Чизай»  сирі зерна кави, аби при витримці у бочці «вони стали цілком особливими». 

Цього разу це кава з Руанди двох типів обробки зерна. Її заклали в дві бочки: з-під «Троянди Карпат» і «Кагору Закарпатського». 

Додають, що замовити нову каву з бочки можна буде вже в середині листопада.

Читайте також: На Закарпатті затримали збирання винограду для кращого смаку вина