Закарпатська виноробня випустила виноградний сік
Виноробня Chateau Chizay повідомила про появу у продажу виноградного соку нового врожаю. Продукт виготовлено виключно з власних ягід та доступний обмеженим тиражем.
Про це повідомляється на сторінці компанії у Фейсбук.
«Ви так його чекали! Виноградний сік нового врожаю уже в наявності», – зазначили в Chateau Chizay.
У компанії наголошують, що напій вироблено без будь-яких додатків: «Жива енергія винограду – сік смачний та дуже корисний, адже в ньому нема нічого, крім стиглих ягід».
За словами виробника, сік отримують шляхом ручного збирання та дбайливого пресування, після чого застосовують лише пастеризацію.
«Ручний збір, дбайливе пресування і тільки пастеризація, щоби ви і ваші діти отримали всі вітаміни», – йдеться в дописі.
В Chateau Chizay підкреслюють натуральність продукту: «Без води, цукру, інших домішок. Додана тільки наша любов до справи».
Виноробня попереджає, що кількість продукції обмежена через виробництво лише з власного врожаю.
«Увага: кількість пляшок обмежена, адже ми все створюємо тільки з власного врожаю», – повідомили у компанії.
Читайте також: «Шато Чизай» вперше запрошує туристів і студентів на збір винограду