Японці вивели різнокольоровий набір солодких міні-перців
Японська компанія Sakata Seed вивела на ринок три види солодких мініперців для закусок, що відрізняються кольором, але достигають у один і той самий час.
Про це повідомляє FreshPlaza.
«Упаковка з сімішшю яскравих солодких мініперців виглядає дуже приваблив, але це означає, що всі три кольори повинні бути готові до збирання одночасно”, – сказала , селекціонерка солодкого перцю із відділення Sakata Seed у штаті Флорида (США) Ана Сабалолос.
Компанія розробила три різні генотипи гібридів – червоний, жовтий та помаранчевий, що достигають одночасно. Ця нова серія під назвою Sunakku, що на японській означає «закуска» має три кольори: Сунакку Ічіго (червоний), Сунакку Юзу (жовтий) і Сунакку Мікан (оранжевий).
Крім схожої зрілості, ці перці містять дуже мало насіння, що робить їх ідеальними для закусок, салатів, смаженння.
Гібриди були розроблені в основному для закритого ґрунту. Однак вони також чудово ростуть за певних умов і в полі.
У теплицях рослини дають 10-15 зборів, тоді як на відкритому ґрунті – 5.
Додати коментар