Овочі-Ягоди-Сад

Які добрива дозволяється використовувати виробникам органічних ягід

Які добрива дозволяється використовувати виробникам органічних ягід

В органічному виробництві ягід не допускається застосування мінеральних азотних добрив. Натомість дозволяється використовувати природний кам’яний фосфат – фосфоритне борошно (з вмістом кадмію до 90 мг/кг), затверджене сертифікаційним органом.

На цьому наголосив експерт проекту Bridges Валерій Коновальчук.

Також виробники органіки можуть використовувати сульфат калію, отриманий фізичним методом і узгоджений із сертифікаційним органом.

Дозволяється застосувати і кісткове рибне борошно (уміст фосфору – 30%), а також різні органічні компости, мульчу, тирсу, солому, кору, торф, стружку тощо.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!