Овочі-Ягоди-Сад

Виноробне господарство князя Трубецького випустило своє перше ігристе вино

Виноробне господарство князя Трубецького  в Херсонській області випустило перші 2000 пляшок власного ігристого вина Blanc de Blancs.

Про це повідомила головний виконавчий директор винарні Світлана Лобус на своїй сторінці у Фейсбук.

«Усе, як і було анонсовано: класичний метод шампанізації, блан де блан, 100% шардоне, Всього 2000 пляшок, але у відкритому продажі – 1300. Вино виготовлено класичним методом шампанізації з 100% сорту винограду Шардоне», — написала Світлана Лобус.

А також уточнила, що перше ігристе вино Трубецького виготовлено з урожаю 2016 року. 

Купити ігристе вино можна тільки в інтернет-магазині або на винарні.

«Вино виготовлене за класичною технологією шампанізації в пляшці, з винограду зібраного вручну. Перша ферментація проводиться на чистій культурі дріжджів при контрольованій температурі 12-150С Повторна ферментація відбувається безпосередньо в пляшці в історичних підвалах виноробні. Витримка на осаді триває 24 місяців. Ремюаж та дегоржаж проводиться вручну», — зауважили на підприємстві.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!