В Іспанії вивели коричневі баклажани
Компанія Beyond Seeds представила beChoc, перші шоколадно-коричневі баклажани. Ця розробка виділяється своїми корисними характеристиками та універсальністю на кухні.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
«Це смачний, універсальний баклажан з низьким вмістом клітковини, ідеальний для смаження, з великою антиоксидантною здатністю, а також протизапальними, кардіопротекторними та протидіабетичними властивостями», – підкреслив генеральний директор Beyond Seeds Франциско Бермудес.
Товщина нового баклажана менша, ніж у звичайного, що робить його порційним продуктом. Має м’якоть з м’яким трав’яним смаком.
beChoc має ідеальну консистенцію для смаження, оскільки в ньому менше води та накопичується менше олії під час смаження.
Читайте також: Волинське господарство вирощує 16 овочевих культур