Овочі-Ягоди-Сад

В Biologist Wine Company розпочали переробку винограду сезону-2025

В Biologist Wine Company розпочали переробку винограду сезону-2025

На виноробні Biologist Wine Company стартував сезон 2025 року. Першим сортом для переробки обрали Шардоне з Одещини. 

Про це повідомляють на сторінці компанії у Фейсбук.

«Цей момент для нас завжди відповідальний — початок подорожі, що завершиться у ваших келихах ароматним та вишуканим вином», — зазначили у Biologist Wine Company.

За словами виноробні, цьогорічний врожай обіцяє яскраві ноти та насичений смак. Компанія прогнозує, що сезон 2025 буде багатим на відкриття та нові дегустаційні враження.

Читайте також: На Закарпатті створили виноробню з найвисокогірнішим виноградником в Україні