Овочі-Ягоди-Сад

Термін збирання винограду в «Агрофірмі Шабо» призначає енолог

Термін збирання винограду в «Агрофірмі Шабо» призначає енолог

В «Агрофірмі Шабо» термін збирання конкретного сорту винограду на ділянці призначає енолог – тоді, коли ягоди досягли повної технічної, ароматичної і поліфенольної зрілості.

Команда енологів стежать за динамікою дозрівання винограду, тестує його на конкретних ділянках. Перед збиранням урожай оцінюють і за органолептичними показниками.

До кожної ділянки виноградника практикується індивідуальний підхід. Так, виноград для елітних вин збирають на світанку, коли повітря ще прохолодне.

Аби не допустити зминання ягід, використовують спеціальні ящики місткістю 13 кг. Рефрижератори з температурним контролем протягом 15 хвилин доставляють їх до відділення приймання й переробки винограду. Таким чином зберігається виняткова якість та природні властивості винограду теруару Шабо.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!