Станція пакування овочів зменшує персонал вдвічі
За день за допомогою пакувальної станції підприємство чи фермерське господарство може без проблем підготувати і відвантажити не менше однієї фури повністю упакованої продукції.
Про це йдеться у статті для журналу «Садівництво по-українськи» комерційного директора компанії «Сортер-Пак» Іонела Сучевана.
«Враховуючи нинішній дефіцит робочої сили, пакувальна машина дозволяє зменшити кількість людей, які працюють на лінії і за короткий час підготувати для відвантаження великий обсяг продукції, – написав він. – Умовно, якщо на етапі сортування і пакування у вас працювало 20 працівників, то тепер вам знадобиться лише 8-10, і вони впораються майже з тим самим об’ємом роботи».
За словами автора, з початком війни і окупації велика кількість овочевих господарств релокувалися з Півдня на Захід, інші тільки започатковують напрямок овочівництва, тому галузь відчуває гострий дефіцит обладнання, зокрема, з сортування і калібрування овочів.
Читайте також: В Україні випустили першу пакувальну машину для овочів