Овочі-Ягоди-Сад

Плодоовочеву продукцію для заморожування слід збирати раніше

Плодоовочеву продукцію для заморожування слід збирати раніше

Для заморожування овочів і  ягід важливим є оптимальний ступінь зрілості сировини.

Овочі, фрукти і ягоди, призначені для заморожування, збирають у менш зрілому стані, ніж для інших видів переробки.

Водночас слід враховувати період максимального нагромадження вітамінів.

Наприклад, в абрикоса, персика, черешні та полуниць кількість вітамінів збільшується в процесі дозрівання.

В яблук і чорної смородини кількість аскорбінової кислоти під час дозрівання зростає, але незадовго до настання знімальної стиглості знижується.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!