Під час локдаунів нарізування овочів стало прибутковим бізнесом
Компанія «Зелена гільдія» яка збудувала під Києвом завод з доробки овочів, під час карантинів несподівано для себе почала збільшувати постачання нарізаних овочів борщового набору та картоплі для кулінарних відділів супермаркетів замість закритих в цей час закладів HoReCa. Цей напрямок перетворився на серйозний бізнес.
Про це повідомляє журнал «Плантатор».
«Напрям «Зеленої гільдії» з нарізування і фасування овочів борщового набору та картоплі для HoReCa у період локдаунів отримав нове дихання і перетворився зі своєрідного захоплення в цікавий і прибутковий бізнес», – повідомляє видання.
Пояснується, що торговельні мережі, що мають кулінарні відділи, купують такий продукт для приготування традиційних вінегретів, олів`є тощо та нарощують обсяги продажу готових страв, які доставляють кур’єрськими службами замовниками.
«Сегмент динамічно зростає, при цьому конкурентів у «Зеленої гільдії» поки що немає», – зауважується у статті.
Читайте також: Україні потрібно 10 заводів митої картоплі, – експертка