Одеські персики пішли до ЗСУ
Одеське агропідприємство «Грін Технолоджі», яке з 2019 року вирощує виноград за італійською та персик за іспанською технологіями, постачає персики для харчування бійців ЗСУ.
Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповів засновник господарства Дмитро Остапенко.
«Чому б солдатам на фронті теж не їсти персики?» – риторично запитує він.
Також «Грін Технолоджі» має прямі контракти з «Сільпо» та одеською мережею «Копійка».
«Це був наш перший рік роботи з «Сільпо» за прямим контрактом, і ми, і вони залишилися задоволені. В основному ми постачали торік персик, оскільки з урожаєм винограду все ж таки ситуація була гіршою», – додає Остапенко.
Компанія й надалі планує працювати в основному із мережами супермаркетів. Нещодавно підписаний договір із «Форою», подали документи до «Метро». Плюс є дистриб’ютори торгових мереж, які виявили бажання працювати з виробником.
Читайте також: ЗСУ отримали чергову партію техніки від британських фермерів