На підземній фермі вирощують 150 урожаїв зелені на рік
Вертикальна ферма «Щастя здоров’я» розташована в підвалі заводського цеху в Києві. Тут круглий рік методом гідропоніки на світлокультурі вирощують салати і зелень.
Про це пишуть «Факти».
Видання повідомляє, що фермери збирають 150 урожаїв на рік, кожні два дні.
Рослини вирощують методом гідропоніки, на світлокультурі. Культивують салати: Лолло Біонда, Ромен, Фрізе, руколу, базилік мікрогріни гороху, соняшнику, капусти, редису тощо.
Стабільність врожаїв незалежно від погодніх умов та пори року і стало запорукою успіху серед клієнтів сегменту HoReCa.
За інформацією директора «Щастя здоров’я» Максим Киричко, зелень планують постачати в супермаркети. Для цього збираються придбати пакувальну лінію
Додати коментар