Кримські виноробні підприємства можуть переробляти 274 тис. тонн винограду на рік
На потужностях кримських виноробних підприємств можна переробити 274 тис. тонн винограду на рік.
Про це заявив так званий міністр сільського господарства Криму Андрій Рюмшин, повідомляє прес-служба Міністерства сільського господарства Криму.
«Потужності кримських виноробних підприємств дозволяють розлити 40 млн дал виноробної продукції на рік і тримати на витримці одноразово 38,2 млн дал, ‒ сказав він. ‒ При цьому загальні потужності з переробки винограду на сьогодні задіяні лише на 25%».
Андрій Рюмшин повідомив, що в 2016 році Крим збільшив обсяги виробництва коньяку на 42%, вина ‒ на 8%.
Додати коментар