Із сушеного топінамбура робитимуть натуральний напій
ТОВ «Центр екологічної енергії «Топінамбур» з Івано-Франківська розробив новий для українського ринку продукт — натуральний напій «Старт на кожний день», що виготовляється з порошку топінамбура. Виробники запевняють, що продукт підвищує імунітет, надає додаткової життєвої енергії та подовжує тривалість життя людини.
Про це повідомляє AgroTimes.
Основною складовою напою є порошок із бульб топінамбура, який отримують двома способами. Перший — це сушіння сирої сировини інфрачервоними променями, другий — методом сублімації. Порошок на замовлення «Топінамбура» виготовляють дві компанії.
Готовий напівфабрикат із бульб топінамбура подрібнюють до порошкоподібного стану, щоб краще розчинявся.
Додатковими елементами напою є вода, мед і сік лимона.
Виробництво незвичайного напою зараз проходить процедуру реєстрації.
Додати коментар