Овочі-Ягоди-Сад

Фермери Львівщини запустили виробництво чищених і фасованих овочів

Фермери Львівщини запустили виробництво чищених і фасованих овочів

Фермерське господарство «Загірянське» із села Загір’я Львівського району вийшло на новий рівень розвитку, запустивши виробництво фасованої готової продукції під власним брендом. 

Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Господарство створене у 2013 році, вирощує зернові, технічні культури та овочі. Під час війни тут звели теплицю, а у 2023 році реалізували інвестиційний проєкт модернізації виробництва завдяки пільговому кредиту в межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області.

На базі господарства запрацювали технологічні лінії для миття, очищення, нарізання, вакуумування та фасування овочів. Продукція вже представлена у мережі «Сільпо» та постачається для виробництва вареників і напівфабрикатів до компанії «Мамині традиції».

«Цей проєкт став для нас важливим кроком уперед. Завдяки підтримці з боку обласної програми ми змогли інвестувати у сучасне обладнання, оптимізувати процеси та вийти на нові канали збуту», – розповів керівник господарства Євген Нагірний.

Читайте також: Виробництво охолоджених овочів формує додатковий дохід виробників