Джеми з соснової шишки найбільше купують перед святами
Компанія Pozzy виготовляє джем з карпатської соснової шишки та чайної троянди. Екологічно чисту шишку збирають з середини травня до середини червня та поставляють у Дніпро із заходу України.
Про це журналу «Садівництво по-українськи» розповіла засновниця бренду подарункових джемів Галина Врублевська.
«Звідти ж ми отримуємо трави для чаю, який використовуємо в якості компліменту в програмах лояльності на маркет-плейсах і при корпоративних замовленнях», – розповідає вона.
Корпоративні замовники зазвичай активізуються напередодні Нового Року, Різдва, Дня закоханих та 8 березня.
«В цей період ми не просто працюємо, а підключаємо до процесу всіх родичів і друзів, яким дуже вдячні за допомогу. Дуже багато часу в створенні продукту займає саме наряджання баночки. При корпоративних замовленнях у вигляді програми лояльності на верхньому п’ятачку упаковки ми брендуємо джем логотипом компанії-замовника», – каже Врублевська.
Читайте також: За рахунок супермаркетів виробник джемів виріс на 60%