Овочі-Ягоди-Сад

2017 року в Україні можуть стартувати форвардні закупівлі технічних яблук

2017 року в Україні можуть стартувати форвардні закупівлі технічних яблук

Світовий виробник фруктових концентратів готовий укладати з українськими садівниками форвардні контракти на закупівлю фруктів і ягід. Головна вимога – щоб садовину було вирощено згідно з засадами органічного землеробства.

Про це під час голландсько-українського семінару «Виробництво та експортні можливості для українських фруктів і ягід», який 23 вересня відбувся у Макарівському районі на Київщині, заявив Андрій Романенко, керівник фірми «Дьолер Груп» на території України.

Зокрема, фахівець зазначив: «Ми готові підтримувати українських фермерів, які розпочинатимуть вирощування органічних фруктів: надавати їм консультативні послуги, організувати для них відвідання європейських господарств, де вже тривалий час вирощується органічна продукція, а також звести з фірмами, які провадять сертифікацію органічного виробництва. Із садівничими господарствами України, у яких вже налагоджено  виробництво органічної продукції, ми готові навесні 2017 року укладати форвардні контракти на закупівлю фруктів та сплачувати частину коштів наперед. Ми йдемо на це із тим, щоб у найближчі два-три роки частка органічної сировини, яку переробляють наші українські заводи, зросла до 30-40%».

Довідка

«Дьолер Груп» представляє в Україні інтереси міжнародної компанії Döhler, що спеціалізується на виготовленні натуральних харчових концентратів, сировиною для яких слугують фрукти, овочі, молоко, олійні та злакові культури.

Заводи компанії розташовані у 37 країнах світу. В Україні фірма має два заводи (у Тернопільській та Чернівецькій областях) сумарною потужністю переробки близько 1,5  тис. тонн сировини на добу. Підприємства спеціалізуються на виготовлені концентрованого соку з яблук, вишень, аронії та бузини.

Семінар «Виробництво та експортні можливості для українських фруктів і ягід» організувало ТОВ «Розетта Агро», ексклюзивний представник в Україні групи голландських компаній, які виробляють садивний матеріал та обладнання для садівництва.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!