Головне:

Конференція «Елеватор Плюс»

м. Київ, площа Перемоги, 1, готель «Либідь»
Конференція «Елеватор Плюс»

Журнал The Ukrainian Farmer проведе Всеукраїнську конференцію «Елеватор Плюс» 20-21 березня 2019 року в Києві


 

 «Елеватор Плюс»

  

  

20-21 березня 2019 року
м. Київ

готель «Либідь», площа Перемоги, 1

  

  

Програма

 

 20 березня 2019

 

8:00–8:50 Реєстрація учасників,кава-пауза

8:50–9:00 Відкриття конференції — вітальне слово від організаторів

9:00–9:30 Зерновий ринок України: досягнення, проблеми, перспективи

Доповідач: Леонід Козаченко, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації

9:30–10:10 Якість зерносушіння: досвід компанії Bonfanti 

Доповідач: Джанлука Бонфанті, директор компанії Bonfanti

10:10–10:40 Залізнична логістика зерна — шляхи виходу з колапсу

Доповідач: Валерій Ткачов, заступник гендиректора з логістики компанії «Делта Вілмар»

10:40–11:10 Інноваційні стандарти зерносховищ: елеватори від ідеї до запуску

Доповідач: Олексій Грушко, директор ТОВ «Варіант Агро Буд»

11:10–11:30 Переваги зернових сепараторів компанії «ОЛИС»

Доповідач: Микола Музика, начальник науково-дослідного центру ТОВ «ОЛИС»

 

11:30–11:45 Перерва на каву

11:45–12:15 Спади й підйоми зернових автоперевезень

Доповідач: Олександр Мащенко, керівник інтернет-проекту Zernovoz.UA

12:15–12:45 Профілактика й боротьба зі шкідниками впродовж зберігання або під час відвантаження зерна – ефективне рішення від «Сожам Україна»

Доповідач: Михайло Косюхно, директор ТОВ «Сожам Україна»

12:45–13:15 Дерегуляція й державна підтримка елеваторного бізнесу

Доповідач: Леонід Сухомлин, заступник директора департаменту аграрної політики і сільського господарства МінАПП

13:15–13:45 Рішення для лінійних елеваторів. На що роблять ставку: економічність, екологічність чи енергонезалежність?

Доповідач: Борис Рибачук, заступник генерального директора з комерційних питань KMZ Industries

13:45–14:30 Перерва на обід

14:30–15:00 Автоматизація обліку продукції на елеваторах

Доповідачі: Дмитро Полуектов, власник ГК «Ваговимірювальні системи»;

Олександр Папка, керівник відділу автоматизації ГК «Ваговимірювальні системи»

15:00–15:30 Безпечність зерна й фітоконтроль

Доповідач: Оксана Новохатня, начальник відділу Департаменту безпечності продуктів і кормів Держпродспоживслужби

15:30–16:00 3-D елеватор: красива картинка чи виробнича необхідність?

Доповідач: Сергій Глазков, проектний менеджер компанії Interprojekt GmbH

16:00–16:30 Як збудувати «стотисячник» за три місяці — лайфхаки та ризики

Доповідач: Сергій Щербань, директор Білозаводського елеватора

16:30–17:00 Організаційні й технічні заходи підвищення оборотності елеватора

Доповідач:Роман Андрейків, генеральний директор ТОВ «Агродар Бар»

 

17:00 Фуршет

 

 21 березня 2019

8:30–9:00 Реєстрація учасників, кава-пауза

9:00–9:30 Практика впровадження системи НАССР на елеваторах

Доповідач: Вадим Турянчик, радник президента Української зернової Асоціації

9:30–10:00 Як зберегти українські дороги в період збирання врожаю

Доповідач: Олександр Строгонов, директор ТД «Егрітек»

10:00–10:40 З поля до прилавка. Організація повного циклу виробництва і виведення в торгову мережу готових продуктів зернопереробки

Доповідач: Ірина Брославцева, директор компанії Аvea Head (Agricom Group)

10:40–11:10 Основні тренди ринку продуктів зернопереробки в Україні

Доповідач: Андрій Купченко, аналітик «АПК-Інформ»

11:10–11:50 Організація виробництва насіння на базі елеватора в умовах агрохолдингу

Доповідач: Ігор Єрмолаєв, керівник проекту з виробництва насіння компанії HarvEast

11:50–12:30 Розвиток насіннєвого проекту в агрокомпанії — від ідеї до нарощування потужності

Доповідач: Христина Данилюк, керівник відділу продажів агрокомпанії «Західний Буг»

 

12:30 Обід

  

З питань реєстрації та участі у конференції звертайтеся до організаторів:

   

Для комерційних компаній:

Алла Миронова

моб.: +38 095-692-29-72,

тел.: +38 044-287-88-30

E-mail:

[email protected]om.ua                                

Для представників сільськогосподарських підприємств:

Наталія Семенюк

моб. +38 097- 605-55-07,

        +38 095-612-98-08,

тел.   +38 044-287-88-30

E-mail:

[email protected]

 

Поділитись: