Форум «Управління ризиками в умовах невизначеності»
15 березня 2017 року у м.Київ відбудеться VI Міжнародний форум IFC з харчової безпеки «Управління ризиками в умовах невизначеності».
Організатор форуму: IFC (Міжнародна фінансова корпорація) у співпраці з AgriEvent.
Мета форуму – заохочення підприємств харчового ринку до удосконалення систем управління безпечністю харчової продукції для створення нових можливостей і розвитку бізнесу: зокрема, підвищення його привабливості для інвесторів, розширення експортних ринків і т.д.
Основні теми:
– управління ризиками у ланцюгу постачання харчових продуктів;
– дії компаній у кризових ситуаціях: комунікації та планування ризиків;
– стратегії успіху на світовій арені та практичні приклади мінімізації ризиків;
– можливості IT-рішень і Big Data в управлінні ризиками;
– як застосувати на підприємстві положення Закону про безпечність та якість продукції, що набувають чинності цього року: практичні поради.
Програма форуму передбачає пленарні та інтерактивні сесії, дискусії. Перша частина заходу присвячена глобальним трендам та перспективам в агробізнесі, а також стратегіям мінімізації ризиків.
На другій частині форуму, протягом трьох сесій, що проходитимуть паралельно, обговорюватимуться практичні рішення та інструменти з підвищення безпечності харчової продукції:
– роль інформаційних технологій в управлінні ризиками;
– ресурси на допомогу підприємствам, які ще не розробили власну систему HACCP або бажають її поліпшити («Посібник IFC з безпечності харчової продукції»: як запровадити у себе систему харчової безпеки);
– державне регулювання в управлінні ризиками у сфері харчової безпеки.
До виступу на форумі запрошені керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства України та Держпродспоживслужби, топ-менеджери великих компаній-переробників України (МХП), Білорусі («Туровський молочний комбінат») та Вірменії («Євротерм»), міжнародних та регіональнихторгових мереж («Ашан Україна», KORZYNKA.UZ) та міжнародні експерти з Великобританії, Швейцарії та Нідерландів. Своїм досвідом роботи із запровадження систем управління безпечністю харчової продукції на підприємствах регіону поділяться також представники IFC та Світового банку, українські та іноземні фахівці.
Місце: м.Київ, вул. Алли Тарасової, 5, готель Hyatt Regency
За довідками звертайтеся за телефонами: (044) 236-20-64,
e-mail: [email protected] (Зоряна Гошовська)