Українські лляні «чіпси майбутнього» готують до відправки на експорт
Компанія «Фьючефуд», яка виробляє снеки з лляного насіння (фьючіпси), веде переговори про постачання продукції до Польщі, Німеччини, Японії та США.
Також у планах підприємства – розширення виробничих потужностей. Зокрема, в 2017 році «Фьючефуд» хоче встановити додаткові сушильні шафи, а до 2019 року – побудувати новий завод.
«Ми плануємо збільшити потужності мінімум вдвічі. Інвестиції в розширення потужностей можуть скласти 300-400 тис. грн.», – зазначив директор компанії Сергій Шакола.
Зі збільшенням потужностей «Фьючефуд» планує і розширення лінійки снеків. Наразі компанія випускає лише солену продукцію, однак у планах на наступний рік почати виробництво лінійки солодких снеків.
«Ми виготовляємо снеки за новою технологію, використовуючи сушильні шафи: висушуємо продукт гарячим повітрям. Аналогу нашої технології немає в світі, ми оформили на неї патент», – додав Сергій Шакола.
Довідка.
ТОВ «Фьючефуд» (м. Київ) займається виробництвом здорових снеків з насіння льону. Потужність виробництва ‒ 10 тис. пачок снеків на місяць.
Додати коментар