Елеватор

«Полісяночка» планує побудувати сучасний цех для забою птиці

«Полісяночка» планує побудувати сучасний цех для забою птиці

Група компаній «Полісяночка», основна діяльність якої зосереджена на виробництві м’яса курки,  планує побудувати сучасний забійний цех.

Про це пише журнал «Аграрна Еліта України».

Товарне стадо бройлерів у компанії налічує 750 тис. голів одночасної посадки, батьківське – 35 тис. голів. Всього виробляють близько 160 тонн м’яса на тиждень.

Вироблену курятину компанія реалізує свіжою та замороженою під ТМ «Полісяночка», цілими і розробленими на частини тушками. Також продукція експортується до країн Близького Сходу та Середньої Азії.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!