Пирятинський сирзавод освоїв виробництво сиру з довготривалим терміном визрівання

Пирятинський сирзавод почав випуск нового сиру з довготривалим терміном визрівання Old Parmental 40% жиру. Сир випускається під торговою маркою «Пирятинъ».
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці групи компаній «Молочний альянс».
Цей сир виготовлено виключно з натурального коров’ячого молока. Термін його визрівання ‒ не менше трьох місяців.
Old Parmental має виражений сирний, пікантний, дещо гострий смак без сторонніх присмаків та запахів.
Довідка
Пирятинський сирзавод з 2005 року входить до складу групи компаній «Молочний альянс». У 2012 році проведено ресертифікацію підприємства за міжнародними стандартами ISO 9001:2008 — система менеджменту якості та ISO 22000:2005 — система менеджменту безпечності харчових продуктів.
Група компаній «Молочний альянс» об’єднує, окрім Пирятинського, ще, Баштанський, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, збутові підприємства «Еталонмолпродукт» і торговий дім «Еталон».
Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ «Пирятинъ», «Славія», «Яготинське» і «Яготинське для дітей», «Здорово!», «Злато край».
Додати коментар