На цукровому заводі Cygnet стартував новий сезон
Цукровий завод Cygnet у селі Андрушки Житомирської області розпочав новий сезон виробництва цукру.
Плановий обсяг перероблення на підприємстві цього року становить не менше 2,7 тис. тонн/доба, повідомили в компанії.
До нового сезону Cygnet провела модернізацію заводу, в яку інвестувала $850 тис.
Зокрема, на підприємстві відремонтовано дифузійний апарат, встановлено новий пульпоуловлювач з реконструкцією схеми жомопресової води, центрифугу С-300 на ІІ продукт і два вакуум-апарати на ІІ продукт.
Також реконструйовано конденсатну схему, встановлено частотні перетворювачі та модернізовано вапняково-випалювальну піч.
Завдяки цьому компанія планує збільшити потужності добової переробки сировини, зменшити витрати газу та покращити якість готової продукції.
Додати коментар