«ЛембергМіт» відкрив м'ясопереробний цех із автоматизованим морозильним складом

ТзОВ «ЛембергМіт» (Львівська область), яке займається виробництвом м’ясної сировини, відкрило м’ясопереробний цех із єдиним в Україні автоматизованим морозильним складом продукції ємністю 4 тис. тонн.
Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.
«ЛембергМіт» – один із найбільших виробників м’ясної сировини у Західній Україні, спеціалізується на забої свинини, її обвалюванні. Для нього вирощують свинину найвищої якості понад 20 фермерських господарств. Має сучасні виробничі потужності із забою й обвалювання.
Підприємство випускає понад 1,5 тис. тонн продукції на місяць. Щодня тут обвалюють 100 тонн свинини. М’ясна сировина екпортується до Гонконгу, В’єтнаму, Грузії, Анголи, Конго.
«Це перша черга нашого будівництва, – зазначив директор із виробництва «ЛембергМіт» Віталій Балух. – Запланована і друга черга, де буде така ж автоматизована камера для заморожування. Наступним нашим кроком стане камера на 35 тис. тонн».
Упродовж 2016-2018 років підприємство залучило понад 20 млн грн інвестицій власними коштами.
Додати коментар