Елеватор

Комбінат хлібопродуктів і м’ясопереробне підприємство на Київщині отримали нові очисні споруди

Комбінат хлібопродуктів і м’ясопереробне підприємство на Київщині отримали нові очисні споруди

Нові очисні споруди біологічної очистки збудовано в селі Переяславське Переяслав-Хмельницького району Київської області. Вони призначаються для очищення виробничо-побутових стоків Переяславського експериментального комбінату хлібопродуктів і м’ясопереробного підприємства, яке планує спорудити група компаній «Нива Переяславщини».

Про це повідомили у «Ниві Переяславщини».

Продуктивність очисних споруд становить 500 куб. м на добу.

Технологія очищення стічних вод розроблена компанією Norbert Shaller Ges.m.b.H. Принцип дії установки базується на насиченні стоків киснем та використанні бактерій, які живляться органічним субстратом, що міститься в осаджуваній воді.

Лаборанти періодично відбиратимуть проби води на проміжних етапах очищення та на виході.

Довідка

Переяславський експериментальний комбінат хлібопродуктів спеціалізується на виробництві комбікормів для птиці, свиней і великої рогатої худоби.

Група компаній «Нива Переяславщини» займається вирощуванням та зберіганням зернових, виробництвом комбікормів, свинарством, м’ясопереробкою, реалізацією продукції під ТМ «П’ятачок». Має забійний цех і цех із виробництва м’ясної продукції.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!