«Ф'ючефуд» шукає $1 млн для розширення виробництва чіпсів з льону
ТОВ «Ф’ючефуд» (Київська область), яке випускає чіпси з лляного насіння, планує відшукати близько $1 млн інвестицій, щоб розширюватися.
Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів співзасновник «Ф’ючефуд» Павло Себастьянович.
«Спочатку збираємося відшукати інвестиції, щоб збудувати великий завод в Україні», – зазначив він.
Постачати ж за кордон невеликі партії «Ф’ючіпсів» є економічно невигідним, пояснив він. Нині компанія випускає приблизно 120 тис. пачок «Ф’ючіпсів» на рік.
«Ф’ючефуд» – ще незавершене виробництво, і «Ф’ючіпси» – лише початок лінійки їжі майбутнього», – підкреслив Павло Себастьянович.
Сьогодні компанія має чотири види чіпсів: класичні, класичні з цибулею, золоті, жовті з італійськими травами. «Щоб це була лінійка бренду, потрібно ще два смаки, – додав він. – Ми розробили 12 рецептів чіпсів на основі льону з різними натуральними смаковими добавками: такими, як кмин, каррі, кріп, часник, і три – на основі арахісу».
Довідка
«Ф’ючефуд» – єдине підприємство в Україні, яке виготовляє їжу з льону.
Додати коментар