«Брусилів-м’ясо» атестовано по системі HACCP
ТОВ «Брусилів-м’ясо» (Житомирська область) атестовано по системі управління безпечністю харчових продуктів HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.
«Брусилів-м’ясо» виробляє свіжу яловичину та свинину: туші, напівтуші, четвертини, субпродукти харчові.
Нагадаємо, застосування системи HACCP є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням в обіг харчових продуктів, згідно із законами «Про безпечність та якість харчових продуктів» та «Про дитяче харчування».
Запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів вимагає законодавство Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та багатьох інших країн світу.
Додати коментар