«Агроекологія» почне виробляти органічну курятину
Компанія «Агроекологія» вироблятиме органічну курятину.
Про це розповів директор компанії «Агроекологія» Гліб Лук’яненко.
«Що ми 100% будемо реалізовувати, це – органічна курка. Зараз консультант, якого ми залучили, розробляє технологію», – пояснив він.
Реалізовувати курку, за словами Гліба Лук’яненка, сьогодні набагато рентабельніше, ніж молоко, і швидше.
У планах компанії поки не стоїть будівництво великої птахоферми. В «Агроекології» є сараї, які потрібно модернізувати. Саме з них компанія має намір стартувати.
«Взагалі у нас ідея – зробити дуже чисте яйце за швейцарськими стандартами для того, щоб можна було його експортувати», – поділився директор компанії.
Гліб Лук’яненко зазначив, що компанія відразу відпрацьовує технології на невеликих обсягах, а потім вже їх збільшує.
Також «Агроекологія» запускає власну торгову мережу Fresh&Local. Перший магазин відкрито у Полтаві і готується до запуску другий.
Додати коментар