Техніка

TITAN MACHINERY UKRAINE разом із BEDNAR пропонують спектр рішень для обробітку ґрунту

Якість із підтримкою

Якість із підтримкою

Поєднання хорошої якості техніки й професійного дилера приносить аграріям максимальний зиск зі співпраці саме в такій конфігурації. Це можна побачити на прикладі кооперації компаній TITAN MACHINERY UKRAINE і BEDNAR.

Компанія TITAN MACHINERY UKRAINE є українським представником найбільшого у світі дилера техніки CNH (бренди Case, New Holland, Steyr, Iveco, Magirus) всесвітньо відомої американської компанії Titan Machinery. Більше як 20 років компанія TITAN MACHINERY пропонує найкращі рішення для сільського господарства, а до її активів належить розгалужена мережа з 96 представництв у США і понад 20 представництв у Європі (Болгарія, Румунія, Україна, Німеччина та Сербія).

Широкий асортимент техніки, що пропонує компанія, дозволяє кожному клієнту обрати потрібну йому модель і комплектацію для максимального задоволення потреби господарства серед таких всесвітньо відомих брендів сільськогосподарської техніки, як CASE IH, Bednar, Franco Fabrill, KUHN, McFarlane, Wishek, MacDon, Top Air й ін., які компанія представляє в Україні як офіційний дилер.

Офіційні представництва компанії TITAN MACHINERY UKRAINE є комплексними центрами продажу й обслуговування — дилершипами, обладнаними за найвищими американськими стандартами та є повністю ідентичними дилершипам на території США. Дилершипи пропонують клієнтам компанії не лише високоякісний сервіс у разі придбання техніки, а й оригінальні запасні частини та найсучасніший технічний і гарантійний сервіс, а також послуги з обробітку сільськогосподарських угідь.

Постійна наявність широкого асортименту оригінальних запчастин (понад 20 000 найменувань), що регулярно постачають безпосередньо із заводів-виробників, та швидке постачання запчастин рідкісного попиту на склади компанії, робота складів без вихідних, оперативна доставка товару по Україні, кваліфікований і грамотний супровід кожного замовлення — від консультацій і підбору запчастин, формування й оформлення заявки до їх безпосередньої доставки — дозволяють нам гарантувати задоволення потреб наших клієнтів у запчастинах і витратних матеріалах оперативно і в повному обсязі, забезпечуючи безперервну роботу та відсутність простоїв техніки. З цією метою компанія утримує розгалужену мережу складів запасних частин на всій території України, забезпечених найсучаснішим обладнанням за найвищими західними стандартами, та власний парк вантажних автомобілів.

TITAN MACHINERY UKRAINE активно розвиває власну мережу пунктів сервісного обслуговування сільськогосподарської техніки із сучасним устаткуванням ремонтних майстерень по всій території України з головним сервісним центром у Київській області. Завдяки цьому наші клієнти завжди отримують швидке, професійне та якісне обслуговування у будь-якому регіоні України нашими кваліфікованими та досвідченими інженерами, забезпеченими сучасними сервісними автомобілями, діагностичним і ремонтним обладнанням та устаткуванням, що дозволяє здійснювати ремонт техніки в польових умовах у найкоротший строк, застосовуючи новітнє обладнання та найточніші методи діагностики. Інженери та фахівці TITAN MACHINERY UKRAINE регулярно проходять професійне навчання за кордоном у навчальних центрах і на заводах виробників.

В Україні існує значна потреба в ґрунтообробній техніці для мінливих погодних умов. Аграріям буває непросто знайти потрібні знаряддя, які можуть працювати як у вологих, так і в посушливих умовах, зберігаючи вологу і створюючи комфортні умови для вегетації культурних рослин. Компанія TITAN MACHINERY UKRAINE разом із чеським брендом BEDNAR пропонує рішення, що дозволяють вирішувати більшість завдань з обробітку ґрунту в самих різних умовах. Техніка BEDNAR працює в Україні вже не перший рік, і користувачі змогли оцінити всі її переваги. Машини забезпечують високий рівень якості обробітку й до того ж не потребують значних енерговитрат. Ось що кажуть аграрії, які вже долучилися до розумної технологічності разом із BEDNAR і TITAN MACHINERY UKRAINE:

«Продуктивність SWIFTERDISC XN 5000 набагато вища, ніж в аналогів»

Тарас Ягодка

Тарас ЯГОДКА, головний агроном ФГ «Розвазьке» (Рівненська обл.):

— Цього літа придбали дисковий лущильник SWIFTERDISC XN 5000 у дилера бренду BEDNAR — «Тайтен Машинері Україна». Співпрацювали з ними вперше, але сервісний супровід нам одразу сподобався. Представники компанії привезли агрегат на демонстрацію. Побачили його в роботі й вирішили лишити.

Порівнюючи з вітчизняним лущильником, яким ми користувалися раніше, обробіток ґрунту SWIFTERDISC  XN 5000 помітно якісніший. А головною передумовою нашого придбання стало відмінне співвідношення «ціна — якість».

На площі 1200 га вирощуємо озиму пшеницю, ярий ячмінь, овес, горох, цукровий буряк, а також кукурудзу на силос і зерно. Застосовуємо SWIFTERDISC XN 5000 для лущення стерні по озимих пшениці та ячменю. Плануємо обробляти цим знаряддям ґрунт після збирання гороху. Потім проросте падалиця, і ми одразу сіємо озимі. Також заробляли ним у ґрунт сидерати. Максимальна глибина обробітку на наших полях становила близько 13 см.

Особливо подобається те, що агрегат потребує мінімум обслуговування. Є гарантія на закриті підшипники, що не потребують обслуговування впродовж усього строку експлуатації. Чудовим рішенням також є спарені диски, що мають добру прохідну здатність. Крім того, лущильнику BEDNAR потрібно менше пального, ніж вітчизняному аналогу, а продуктивність у нього набагато вища. Ми дискуємо близько 10 га на годину.

Опційно плануємо оснастити наш SWIFTERDISC XN 5000 аплікатором для внесення сидератів, утім, ще не визначились із виробником.

Хочу також зауважити, що на момент демонстрації агрегата опадів не було приблизно місяць, ґрунт був дуже пересушений, утім, робочі органи легко заходили в ґрунт на глибину 10 см. Пожнивні рештки добре загортались. Крім того, маємо нерівний рельєф, але незважаючи на це, лущильник здійснює рівномірний обробіток.

«Якість роботи SWIFTER SO 8000 F — на високому рівні»

Андрій Пасось

Андрій ПАСОСЬ, інженер ПАФ «Селекціонер» (Волинська обл.):

— Передпосівний компактор SWIFTER SO 8000 F ми придбали торік навесні. Оскільки працюємо за традиційною технологією — на близько 11 тис. гектарах ми вирощуємо цукровий буряк, сою, соняшник, пшеницю, ячмінь — питання якості ґрунтообробітку є надзвичайно важливим. Саме цим і привабила нас техніка BEDNAR. За один прохід знаряддя підрізає бур’яни, подрібнює грудки, вирівнює та ущільнює ґрунт. Передпосівний обробіток виконуємо на глибину 5–7 см зазвичай після культивації іншим агрегатом. Компактором працюємо тоді, коли сівба культури вимагає ідеальної структури ґрунту — щоб забезпечити насінню найкращі стартові умови для проростання.

Якість роботи агрегата — на високому рівні. Усі задані параметри дотримуються. У конструкції дуже вдало застосовано стрільчасті лапи з пружинною стійкою, ну і, звичайно, коток Crosskill, що забезпечує відмінне подрібнення. Навіть коли умови сприяють забиттю котка він самоочищається. Відчутною перевагою є можливість гідравлічного регулювання глибини прямо з трактора. Обслуговувати його також дуже зручно.

Агрегат ми придбали у дилера «Тайтен Машинері УКРАЇНА». Нас дуже якісно обслужили. Зібрали знаряддя у повній комплектації, провели інструктаж, увели в експлуатацію, показали всі регулювання. І за весь час користування техніка працює без жодних проблем. Поки що маємо тільки один агрегат від BEDNAR. Утім, бренд нам дуже сподобався. Припускаю, що й надалі придбаємо інші знаряддя цього виробника.

«Обрали SWIFTER SO 8000 F за оптимальний баланс ціни та якості»

Віталій Ходос

Віталій ХОДОС, директор ДП «Біріт Надія» (Вінницька обл.):

— Цією весною придбали передпосівний компактор SWIFTER SO 8000 F. Обрали це знаряддя передусім за оптимальний баланс ціни та якості. Також спілкувалися з колегами, які добре відгукувалися про цей агрегат. З дилером «Тайтен Машинері Україна» працювали й раніше. Якість сервісного супроводу цієї компанії нам подобається, тож звернулися саме до них. Фахівці зібрали нам компактор, ввели в експлуатацію та проінструктували щодо обслуговування.

Господарюючи на 800 га, ми працюємо за традиційною технологією ґрунтообробітку: дискуємо, потім застосовуємо глибокорозпушувач або плуг і вирівнюємо поле компактором. SWIFTER SO 8000 F використовуємо і як культиватор, і як вирівнювач поверхні ґрунту. Навесні здійснили передпосівний обробіток під пшеницю, ячмінь, кукурудзу та соняшник. За час експлуатації агрегат напрацював близько 1500 га, і наразі нам усе в ньому подобається: у конструкції все просто та зручно, налаштування швидке та зрозуміле, та й якість ґрунту техніка забезпечує добру.

Після збирання врожаю одразу запустили на поле компактор. Працюємо з робочою швидкістю 8–10 км/год. Можна, звісно, швидше, але навіщо порушувати технологію? За різних ґрунтово-кліматичних умов продуктивність змінюється, однак ми обираємо оптимальні. Дощів цього року вистачає, і можна підлаштувати польові роботи для забезпечення максимальної ефективності операцій.

«Налаштування SWIFTER SO 8000 F просте, конструкція досконала»

Ігор Павлович

Ігор ПАВЛОВИЧ, власник ТОВ «Україна-Баїв» (Волинська обл.):

— Ми вирощуємо майже всі зернові та технічні культури: пшеницю, кукурудзу, ярий ячмінь, озимий і ярий ріпак, цукровий буряк, соняшник. Обробляємо близько 3500 га ріллі, на яких комбінуємо відвальну та безвідвальну технології обробітку ґрунту. Погодні умови так складаються, що для висіву зернових буває недостатньо вологи. Для її збереження впровадили безвідвальний обробіток. До того ж це певна економія ресурсів.

Цієї весни нам продемонстрували в роботі передпосівний компактор SWIFTER SO 8000 F. Якість і ціна знаряддя нас цілком влаштували, тому вирішили, що такий агрегат потрібен і в нашому господарстві. Він виконує в нас другу культивацію, ретельнішу: добре подрібнює грудки та вирівнює посівну площу, створює чудове посівне ложе, що дуже важливо для висіву цукрових буряків. Також робота компактора актуальна, якщо надалі заплановано обробку культури засобами захисту(не має бути великої брилуватості). Зазвичай працюємо на глибину 8–12 см, а під цукровий буряк, звісно, мілкіше.

Перше, на що я звернув увагу, — це гідравлічно регулівна планка CRUSHBAR для вирівнювання верхнього шару ґрунту. На момент придбання її, на жаль, не було. Тому ми замовили цю деталь і чекаємо, щоб дообладнати наш компактор. SWIFTER SO 8000 F виготовлено з хорошої сталі, немає такого, щоб щось лопало чи тріскало. Налаштування просте та швидке. Підшипникові вузли якісні, є і змащувані, і незмащувані. Загалом обслуговування мінімальне. За зміну (8 год) агрегат обробляє близько 60 га. Однак питання швидкості для нас — не головне. Перед сівбою нам важливо, щоб компактор ішов перед за сівалкою з розривом не більше як 10 га, й ґрунт не пересушувався. Особливо це актуально під час сівби кукурудзи та буряку. Таким чином, швидкість руху становила 12–16 км/год.

У роботі був момент, коли не працював гідроциліндр на підіймання передньої рами. Як з’ясувалося, проблема була в гідравліці трактора. Виявити її допомогли фахівці дилера «Тайтен Машинері Україна». Вони тоді оперативно до нас приїхали і все відрегулювали. Сервісною службою цієї компанії ми дуже задоволені — спеціалісти знають свою справу.

«Результати роботи TERRALAND TN 4000 M9R перевершили наші очікування»

Віталій Білоус

Віталій БІЛОУС, головний агроном ФГ «Дзялів» (Вінницька обл.):

— Основні культури, які ми вирощуємо, — це кукурудза, соняшник, ріпак і ячмінь. Обробляємо ґрунт за традиційною відвальною технологію й також практикуємо no-till. Позитивним є, звісно, збереження вологи, бо ґрунт вкрито пожнивними рештками. А от під час сильної засухи його структура дуже погіршується й переущільнений ґрунт не може поглинути вологу. З власного досвіду я дійшов висновку, що в нашій місцевості на соняшнику та кукурудзі no-till не працюватиме. Поки що ми застосовуємо цю технологію на вирощуванні пшениці.

Рік тому придбали глибокорозпушувач TERRALAND TN 4000 M9R. Працюємо на максимальну глибину — до 55 см. Результати перевершили наші очікування. Якість обробітку виявилась набагато кращою, ніж ми розраховували.

На момент обробітку всі наші малі трактори були зайняті й довелося агрегатувати глибокорозпушувач із 410-сильним JohnDeere 8R. Ми думали, що агрегат не витримає такої потужності, бо розробляли ґрунт навіть у садах. Але TERRALAND виявився дуже витривалим і міцним. Метал знаряддя має високу якість. Хочу сказати, що він працює не гірше від відомих закордонних аналогів, навіть краще.

Оскільки працювали на максимальну глибину й ґрунти в нашому районі дуже важкі, то швидкість обробітку невисока — до 8 км/год. Разом із тим витрати пального помірні.

Торік працювали за сильної засухи, і агрегат чудово впорався, витримав глибину, добре розробив ґрунт. Немає жодних зауважень.

Налаштовувати й обслуговувати його дуже зручно. І з дилером «Тайтен Машинері Україна» нам пощастило. У нього ми брали агрегати й інших виробників. Коли щось потрібно, телефонуємо, й фахівці одразу приїжджають й оперативно вирішують всі питання. Сервіс цієї компанії один із найкращих.

Після такого позитивного досвіду ми замовили від BEDNAR ще й дисковий лущильник. Порівнюючи з іншими брендами, цей — на висоті. Та ще й вартість агрегата в рази нижча, ніж в інших європейських виробників.

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ