Агромаркет

«Сингента Україна»: об'єднані для добра

«Сингента Україна»: об'єднані для добра

Як компанія посилює соціальну відповідальність у часи випробувань.

Для компанії «Сингента Україна» соціальна відповідальність є невід’ємною частиною її діяльності та філософії. Ми глибоко переконані, що зусилля, спрямовані на розвиток громад, турботу про майбутні покоління та підтримку наших співробітників, є запорукою добробуту суспільства нашої країни в цілому. Проєкти та ініціативи компанії покликані зробити свій внесок у створення кращого середовища для забезпечення рівних можливостей, розкриття талантів, реалізації потенціалу людей. Наші програми охоплюють широкий спектр напрямків, але всі вони засновані на принципах сталої корпоративної соціальної відповідальності.

Допомога незламним

З початку повномасштабного вторгнення росії команда «Сингента» посилила співпрацю з низкою громадських організацій і благодійних фондів, які опікуються військовими та громадянами, що постраждали внаслідок агресії, зокрема, з Гуманітарним фондом Сергія Притули.

Нещодавно компанія передала реанімобіль екстреної медичної допомоги для Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у місті Краматорську. Реанімобіль повністю укомплектовано сучасним медичним обладнанням, що відповідає медичним вимогам і стандартам, зокрема апаратом ШВЛ, капнографом, електрокардіографом, аспіратором й іншими засобами, необхідними для надання екстреної медичної допомоги, а також евакуації пацієнтів у Донецькій області. Реанімобіль уже рятує життя на Донеччині.

Другий рік поспіль «Сингента» є постійним партнером фонду «Незламні». Так, торік ми долучилися до закупівлі підіймача та приліжкових моніторів, які допомагають пришвидшувати реабілітацію наших поранених. Цього року підтримали запровадження нової технології Direct Socket, завдяки якій протезування поранених українців відбувається в рази швидше. Так, лише за три години куксоприймач виготовляють і корегують безпосередньо на кінцівці пацієнта. Ця технологія забезпечує стабільність, баланс, максимально комфортне прилягання протеза до кукси та кращу координацію рухів, що скорочує реабілітаційний період незламних пацієнтів.

Для поважних і малих

«Сингента» піклується про всіх українців – незалежно від віку, статі та соціального статусу. Саме тому співпрацюємо з фондами, які підтримують як людей поважного віку, так і зовсім малих.

«Сингента» — постійний партнер фонду «Життєлюб», разом із яким бере участь у доброчинних ініціативах. Зокрема, підтримує гуманітарний хаб, який приймає, розподіляє і доправляє гуманітарну допомогу в прифронтові населені пункти та на деокуповані території, надає консультації щодо працевлаштування в рамках програми «Тиждень дорослого стажера».

Крім того, уже кілька років співробітники компанії беруть участь в акції «Обід без бід», де волонтери роздають гарячі обіди й передають засоби гігієни та смаколики нашим Ба та Ді. За цей час «СуперОнуки “Сингента”» зігріли увагою й гарячими обідами понад 600 бабусь і дідусів. Вони стали важливою підтримкою ще й для вимушено переселених сімей, долучившись до великої волонтерської спільноти.

Протягом кількох років компанія разом із вихованцями студії «Дімфо» організовують благодійний «Ярмарок добра», де представляють різноманітні вироби ручної роботи. Неймовірний благодійний ярмарок реалізується в режимах онлайн і реального часу, а всі зібрані кошти передають вихованцям студії «Дімфо» та ГО «Творче об’єднання дітей і молоді з фізичними обмеженнями» для продовження їхньої роботи з дітьми та молоддю з інвалідністю, а також проведення психологічної й реабілітаційної діяльності за допомогою методів арт-терапії. До слова, ми також підтримуємо молодь з творчого об’єднання «Дімфо», замовляючи щороку їхні власноруч виготовлені новорічні листівки щастя – саме цими hand-made листівками від талановитих хлопців і дівчат ми вітаємо наших друзів і партнерів.

Наші співробітники постійно підтримують фонд «Благомай» — українську благодійну організацію, основний напрям діяльності якої — допомога дітям-сиротам і дітям, позбавленим опіки, які перебувають у дитячих будинках України, та соціальна адаптація цих дітей до реального життя. Фонд надає допомогу в рамках освітніх, спортивних, медичних програм, а також у забезпеченні нагальних потреб для дитячих установ і центрів переселенців. Працівники «Сингента» — регулярні волонтери, які системно приділяють увагу діткам, організовують збори для закупівлі необхідних речей відповідно до потреб.

У рамках співпраці з Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром» — батьківською спільнотою, яка працює з 2003 року задля поліпшення життя людей із синдромом Дауна, залучаємо колег до активної участі в усіх доброчинних спортивних заходах, організованих центром на підтримку дітей з особливими потребами.

Шанс на одужання

«Сингента» в Україні постійно долучається до акції «Творимо дива разом!» від благодійного фонду «Таблеточки», щоб подарувати онкохворим дітям шанс на одужання. Особливо тепер, коли діти перебувають на двох війнах: потерпають від російської навали й борються з внутрішнім ворогом — раком.

Коли підступний і жорстокий ворог зруйнував ракетою один із корпусів дитячої лікарні «Охматдит», компанія «Сингента» долучилася до заклику допомогти відновити лікарню. Було перераховано 1 млн гривень на її відбудову. Адже ми глибоко переконані, що спільними зусиллями можемо відновити цей життєво важливий медичний заклад, який уже понад століття надає необхідну допомогу дітям і родинам з України та інших країн.

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ