Техніка

Компанія New Holland розпочала продаж тракторів T8 GENESIS із системою PLM Intelligence

Потужність та інтелект

Потужність та інтелект

Компанія New Holland розпочала продаж тракторів T8 GENESIS із системою PLM Intelligence, які поєднують потужність і цифрові можливості  

Компанія New Holland Agriculture розпочала продаж нового трактора серії T8 GENESIS із технологією Precision Land Management (PLM), яка являє собою інтуїтивно зрозумілу платформу точного землеробства New Holland. Ця платформа була розроблена власними силами й пропонує клієнтам і дилерам новий рівень використання та керування машинами. 

Нове покоління T8 GENESIS з PLM Intelligence може адаптуватися до унікальних потреб кожного фермера завдяки функціям, починаючи від удосконаленого зв’язку між операторами, транспортними засобами та дилерами для підвищення продуктивності й скорочення простоїв, до налаштованих елементів керування, покращеної видимості та підвищеного комфорту. 

Компанія New Holland також збільшила ступінь інтеграції порталу MyNew Holland із різними інтернет-ресурсами для підтримання своїх клієнтів і дилерів. Оновлений портал та новий додаток MyNew Holland забезпечують цілодобовий доступ до сервісної підтримки та величезний масив інформації та послуг, які допоможуть користувачу максимізувати продуктивність свого обладнання й ефективно вести сільське господарство. 

Нове покоління повністю інтегрованих рішень Precision Land Management виводить продуктивність, керування й можливості машин на новий рівень

«Коли трактор Genesis, відомий у Європі як Series 70, був випущений понад 25 років тому, це був крок до змін у конструкції тракторів. Новий T8 GENESIS з PLM Intelligence — це також новий крок уперед у дизайні тракторів, зроблений для покращення роботи фермерів. Для цього компанія провела велику кількість досліджень разом із своїми клієнтами», — пояснює Шон Леннон, віцепрезидент New Holland по ринку Європи. «Він приєднує розумне обладнання до офісу фермера, а тепер з ISOBUS Class III можна ще краще використовувати трактор і знаряддя. Ми переробили кабіну, дослухаючись до наших клієнтів як у Європі, так і за її межами, щоб оператор отримав робочий простір, який можна налаштовувати й працювати з максимальною продуктивністю. Значною мірою цьому допомагають новий підлокітник SideWinder Ultra та 12-дюймовий дисплей IntelliView. 

НАЙКРАЩА ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ З НОВИМ ОСНАЩЕННЯМ 

Хоча новий T8 оснащено новими функціями й технологіями, він буде продовжувати традиції New Holland: оператор зможе без зусиль, інтуїтивно, розібратись із новаціями й досягти найкращої продуктивності в роботі. Від ергономічного нового підлокітника SideWinder Ultra із «зонованими» клавіатурами для керування медіасистемою та клімат-контролем, а також елементів керування навіскою й клавіш швидкого доступу, що дозволяють здійснювати навігацію одним дотиком до меню налаштування. Керування гідравлічними клапанами може бути призначено на кнопки панелі керування або джойстика за бажанням оператора. Окремі налаштування трактора можуть бути збережені відповідно до назви обладнання та негайно викликані в разі зміни завдань. 

Повністю нова рама кабіни з чотирма стійками забезпечує максимальний огляд, покращений завдяки вдало розміщеним камерам, що полегшують виїзд із полів на дороги з жвавим рухом і пильно стежать за знаряддями ззаду. Інформаційний дисплей InfoView розміщено в прямій видимості на передній консолі. Нові світлодіодні робочі ліхтарі забезпечують рівень освітлення на всі 360 градусів, як на стадіоні, даючи на 30% більше світла. Конфігурацію освітлення для різних робіт можна зберігати й легко обирати, коли змінюються завдання. Клієнти й оператори також оцінять збільшення доступного місця для зберігання, більше портів живлення та вентиляційних отворів, освітлення входу в кабіну та вибір технологій опцій крісла оператора для оптимального комфорту. 

НАСТУПНЕ ПОКОЛІННЯ РІШЕНЬ PRECISION LAND MANAGEMENT 

Найбільш інноваційні функції виходять далеко за межі кабіни трактора завдяки повній інтеграції вдосконаленої платформи PLM від New Holland. Підхід компанії до рішень із точного землеробства можна узагальнити чотирма словами: Відкритий, Підключений, Розумний і Підтримуваний. Ці рішення виводять на новий рівень телематику MyPLM Connect, яка забезпечує фермера зв’язком зі своїми агрономічними даними. За допомогою простого користувальницького інтерфейсу фермер прямо з планшета може обмінюватися даними, аналізувати їх, а також користуватись розширеною функцією підтримання через дилера New Holland. 

Завдяки новому підлокітнику SideWinder Ultra та дисплею IntelliView 12 досягається найкраща персоналізація

Керування та використання машини покращується завдяки віддаленому доступу до дисплея, який дозволяє керівнику ферми або дилеру віддалено переглядати дисплей IntelliView 12 і відстежувати ефективність тракторів T8 у режимі реального часу, контролюючи продуктивність і час роботи. Дилери New Holland також можуть стежити за парком своїх клієнтів, визначаючи потреби у сервісних роботах ближче до часу обслуговування та зменшуючи час на переїзди. 

НОВИЙ ГРАВЕЦЬ У «КОМАНДІ» T8 GENESIS 

Торік компанія New Holland розширила лінійку тракторів T8 GENESIS новою моделлю з максимальною потужністю 423 к. с. Цей новий трактор оснащується трансмісією Full Powershift і має 21 передачу для руху вперед і 5 передач для руху назад. Трактор T8.435 Ultra Command пропонуватиметься в колісних версіях або з колісно-гусеничними рушіями SmartTrax. Завдяки цьому новому доповненню клієнти можуть вибрати будь-який рівень передачі тягового зусилля, який найбільше підходить для їх умов. 

Олександр Волошин

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ