Техніка

Електричні 12-вольтні сівалки і розкидачі компанії LEHNER Maschinenbau GmbH

Електричні (12-вольтні) сівалки і розкидачі

Електричні (12-вольтні) сівалки і розкидачі

Інноваційна техніка нового покоління Made in Germany.

Компанія LEHNER Maschinenbau GmbH, що розташована у м. Вестерштеттен на півдні Німеччини, є провідним виробником інноваційної 12-вольтної спецтехніки для сільського та комунального господарства. Частка LEHNER на ринку електричних шлангових та дискових сівалок наразі становить 50–90%, а компанія є одним з абсолютних лідерів у Європі.

Ласкаво просимо у світ 12-вольтної техніки!

Сівалки LEHNER — це інновативна, потужна та надійна техніка з прекрасним співвідношенням «ціна — якість», високоякісними компонентами, простим керуванням та монтажем. Компанію LEHNER Maschinenbau GmbH створено 2019 року як окремий машинобудівний підрозділ головного підприємства LEHNER Agrar GmbH, заснованого ще 1956 року його власником Йозефом Ленером. Сьогодні підприємством у другому поколінні керує пан Гельмут Ленер, який, завдяки інноваціям та прогресивним ідеям, вивів компанію у беззаперечні лідери 12-вольтної техніки в Європі та світі. Техніка LEHNER має великий попит також за межами Європи — частка експорту на сьогодні становить близько 37%, і цей показник неухильно зростає.

Понад 30 років досвіду та Know-how

Усе розпочалося 1989 року, коли фермерські землі та врожаї на півдні Німеччини потерпали від нашестя слимаків і виникла негайна потреба у сівалках-розкидачах для внесення протислимакових засобів та гранульованих препаратів на великих площах. Перша серія 12-вольтних компактних розкидних сівалок LEHNER з’явилася на ринку вже на початку 90-х років. Практично одразу стало зрозуміло, що цю нову техніку можна використовувати і для інших напрямів у рослинництві. Тому з часом сівалки ставали дедалі універсальнішими й багатофункціональними. Вже й не порівняти, як виглядала перша розкидна сівалка марки SuperVario® на початку 90-х і зараз — технічні зміни разючі. Проте сама концепція сівалки і великі обсяги продажу модельного ряду SuperVario® і досьогодні свідчать про те, наскільки прогресивною ця техніка була, є і буде. Станом на 2020 рік у лінійці техніки LEHNER є багато інноваційних продуктів переважно для сільського та комунального господарства. Найкращим прикладом прогресивної техніки для аграрного сектору є модель VENTO® — пневматична сівалка зі шлангами та потужним 12-вольтним вентилятором (компресором) і робочою шириною аж до 12 м — і все це електричне! Сівалка VENTO® — це дешева та потужна альтернатива гідравлічним сівалкам. Вона має бункер на 120, 230 або 500 л, обов’язковий блок керування (зокрема українською та російською мовами), а також 8 або 16 шлангів на виходах. З іншими розкидними сівалками — для садівництва, овочівництва та виноградарства, а також для комунального та шляхобудівного господарства ви можете ознайомитися на нашому сайті www.lehner.eu, переглянувши каталог продукції.

Щодо останніх тенденцій, то на виставці «Агротехніка 2019» у Ганновері (Німеччина) стенд нашої компанії відвідала велика кількість аграріїв з України та країн СНД, а темою №1 стали так звані «сидеральні» та «лугові» сівалки. Це означає, що питання відновлення та збереження ґрунту за допомогою вирощування сидеральних та проміжних культур стають для сільгосппідприємств у Східній Європі дедалі актуальнішими. LEHNER постійно вдосконалює сівалки, впроваджує нові розробки, суворо контролює кінцевий монтаж агрегатів. Для дотримання якості найвищого ґатунку усі компоненти сівалок виготовляють лише на замовлення LEHNER, і лише у Німеччині — це гарантований знак якості Made in Germany!

Нові моделі сівалок вже представлені та працюють на полях України та країн СНД, їх можна замовити у наших партнерів в Україні. Запрошуємо дилерів до співпраці. З усіма питаннями про співпрацю звертайтеся до нашого представника Олега Вадимовича Ганжи, який вільно володіє німецькою, українською та російською мовами.

Олег Вадимович Ганжа, відділ Східної Європи

Тел.: +49 (0)7348 9596-32
Тел.: +49 (0)1734378380 (WhatsApp, Viber)
E-Mail: [email protected]

www.lehner.eu

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ