Агрономія
Головне:
Під час карантину важливо зберегти логістичні потоки для забезпечення аграріїв насінням, - думка За два місяці Україна закупила за кордоном 6 тис. тонн сиру У Канаді послугами агроавіації користується кожен четвертий-п’ятий фермер У групі компаній «Олстас» знайшли спосіб уникнути промивання ґрунтових гербіцидів Зорянський елеватор на Рівненщині завершує відвантаження зерна Компанія FMC розпочала реєстрацію препаратів для захисту томатів від південноамериканської томатної молі Вітчизняні борошномели закликають владу тимчасово обмежити експорт зерна, аби запобігти здорожчанню хліба АМКУ призупинив впровадження «Укрзалізницею» нового договору про надання послуг На термінал Neptune зайшов під завантаження найбільший балкер Про нові органічні малинники площею 40–50 га на кілька років можна забути, – експерт
Агрономія

Вчені назвали переваги вирощування гірчиці

Поділитись:
Вчені назвали переваги вирощування гірчиці

Гірчиця – це одна з перспективних і прибуткових олійних культур, яка має багато переваг у вирощуванні.

Про це повідомили в Інституті олійних культур Національної академії аграрних наук України.

За словами вчених, гірчиця – це джерело високоякісної рослинної олії та гірчичного порошку, тому ця культура має високу ліквідність на ринку.

Крім цього, в гірчиці вища порівняно з іншими культурами рентабельність виробництва.

Вона є посухостійкою культурою, що водночас здатна витримувати приморозки, і може використовуватись як відновне джерело енергії (дизельне пальне, високоенергетична сировина для теплогенераторів).

Також гірчиця – це добрий попередник для інших культур, цінний сидерат і кормова культура.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!