Агрономія
Головне:
Під час карантину важливо зберегти логістичні потоки для забезпечення аграріїв насінням, - думка За два місяці Україна закупила за кордоном 6 тис. тонн сиру У Канаді послугами агроавіації користується кожен четвертий-п’ятий фермер У групі компаній «Олстас» знайшли спосіб уникнути промивання ґрунтових гербіцидів Зорянський елеватор на Рівненщині завершує відвантаження зерна Компанія FMC розпочала реєстрацію препаратів для захисту томатів від південноамериканської томатної молі Вітчизняні борошномели закликають владу тимчасово обмежити експорт зерна, аби запобігти здорожчанню хліба АМКУ призупинив впровадження «Укрзалізницею» нового договору про надання послуг На термінал Neptune зайшов під завантаження найбільший балкер Про нові органічні малинники площею 40–50 га на кілька років можна забути, – експерт
Агрономія

Через посуху A’Spik Group очікує на зниження врожайності цукрових буряків

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:
Через посуху A’Spik Group очікує на зниження врожайності цукрових буряків

Група компаній  A’Spik Group розпочала збирання врожаю цукрових буряків.

Наразі для аграріїв тривають «пристрілочні» дні, коли проводиться налаштування техніки, повідомили в компанії. 

За словами керівника земельного напрямку A’Spik Group Анатолія Салашинського, погодні умови ускладнюють збирання цукрових буряків. 

«Через спекотну погоду ґрунти є досить сухими, а це сповільнює копку. Крім того, аномальна температура і посушливість позначиться на показниках врожайності», – зауважив він. 

Зокрема, якщо торік компанія отримала в середньому 60 тонн/га цукрових буряків, то цього року вона не розраховує на такі показники. 

«Однак, коренеплоди, попри поширення церкоспорозу на гичці, перебувають у нормальному стані, а густота посівів сягає 100-120 тис. рослин/га, тому завдяки дотриманню технологій вирощування ми все ж сподіваємося на гарні результати», – рзауважив Анатолій Салашинський.

У  A’Spik Group підкреслили, що завдяки чіткій та злагодженій роботі усіх підрозділів та сучасному парку техніки збір солодкого врожаю триватиме у режимі 24 години на добу та декілька змін, аби цукрові заводи групи працювали безперервно.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!