Агромаркет

В Україні обговорили з китайцями можливості експорту червоного м’яса

В Україні обговорили з китайцями можливості експорту червоного м’яса

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа обговорив із представниками місії компетентного органу Китайської Народної Республіки, а також Посольства КНР в Україні можливості експорту червоного м’яса на китайський ринок.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

Володимир Лапа наголосив, що Україна інтенсивно працює над тим, аби привести свою систему державного контролю (нагляду) безпечності та якості харчових продуктів до вимог більшості країн світу, у тому числі й Китаю.

Тільки за останні роки країна отримала можливість експорту своєї молочної продукції до країн ЄС, КНР, динамічно розвивається структура експорту м’яса птиці до ЄС, країн Північної Африки, Близького Сходу, Південно-Східної Азії, ведеться робота над розширенням ринків збуту яловичини.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!