В Україні обговорили з китайцями можливості експорту червоного м’яса
Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа обговорив із представниками місії компетентного органу Китайської Народної Республіки, а також Посольства КНР в Україні можливості експорту червоного м’яса на китайський ринок.
Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
Володимир Лапа наголосив, що Україна інтенсивно працює над тим, аби привести свою систему державного контролю (нагляду) безпечності та якості харчових продуктів до вимог більшості країн світу, у тому числі й Китаю.
Тільки за останні роки країна отримала можливість експорту своєї молочної продукції до країн ЄС, КНР, динамічно розвивається структура експорту м’яса птиці до ЄС, країн Північної Африки, Близького Сходу, Південно-Східної Азії, ведеться робота над розширенням ринків збуту яловичини.
Додати коментар