«Старокостянтинівцукор» оновлює виробничі потужності
На ТОВ «Старокостянтинівцукор» системно проводять модернізацію та оновлюють виробництво відповідно до найвищих стандартів цукрової галузі, аби забезпечити максимальну якість солодкої продукції.
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.
У 2021 році на підприємстві планується впорядкувати продуктове відділення, у якому відбувається безпосереднє варіння та фугування цукру з сиропу 1 і 2-3 продуктів.
«Для реалізації цієї мети залучаються не лише професіонали цукроварні з різних служб, а й значні кошти для закупівлі нового обладнання, зокрема, віброконвеєра, елеватора цукру, нержавіючих збірників та іншого», – зазначається у повідомленні.
Окрім цього, «Старокостянтинівцукор» планує замінити дах та підлоги 2 поверху, встановити резервну центрифугу 2-3 продукту та облицювати плиткою нульової відмітки.
Також у продуктове відділення придбали мішалки 2-3 продукту, планується заміна їхнього накриття.
«Реконструкція продуктового відділення – важливий крок у цьому напрямку. По виробничим показникам така заміна обладнання позитивно вплине на якість та безпеку готової продукції, згідно вимог сертифікату FSSС. А нове обладнання дасть змогу задовільнити ці вимоги. Тому підлаштовуємо виробництво під необхідні стандарти, аби солодка продукція була найвищої якості», – коментує Віталій Віталійович Кирик, головний інженер ТОВ «Старокостянтинівцукор».
Нагадаємо, A’SPIK Group модернізував цукросушільне відділення заводу на Хмельниччині.