Агромаркет

Підсумки сезону: Cygnet побив власний рекорд із добового виробітку цукру

Цукровий завод Cygnet, виробничий сезон якого завершився 15 листопада, підбив підсумки сезону. Так, за 61 добу, що відпрацювало підприємство, було перероблено 165,9 тис. тонн цукрових буряків.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Згідно з повідомленням, цукристість буряка у 2019 році була вищою, ніж минулого року, і становила 18,6%, а вихід цукру склав 15,5%. Усього протягом сезону завод виробив 25,7  тис. тонн цукру.

«Загалом  цей сезон для заводу був непростим і коротким. Це зумовлено особливостями переробки цукрових буряків, які виросли в посушливих умовах. Та я хочу наголосити, що всього за два місяці завдяки модернізації обладнання, яка здійснюється згідно з 5-річним планом компанії, вдалось покращити низку виробничих показників», – зазначив головний технолог цукрового заводу «Сігнет-Центр» Алла Литвин.

За її словами, підприємству вдалося підвищити ефект кристалізації в продуктовому відділенні на 2,5 %,  трохи зменшити витрати вапнякового каменю до маси буряків та витрати природного  газу на 1 тонну виробленого цукру. А це, у свою чергу, сприяло  зменшенню собівартості виробленої продукції. Також цього року отримано найбільший добовий виробіток цукру – 427 тонн, та 70% цукру – першої категорії.

Наразі колектив заводу починає готуватись до нового сезону, аналізуючи роботу за сезон, що минув. Поки що у планах встановлення ще одного фільтр-пресу для фільтрації соку І сатурації, заміна елеватора цукру, продовження реконструкції сушильного відділення та низка інших заходів.

Акцент лишається незмінним: збільшення продуктивності заводу, зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів та підвищення якості продукції, повідомили в компанії.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!