Перший в Україні довідник із простежуваності харчових продуктів доступний у Мережі
Перший в Україні довідник «Простежуваність харчових продуктів: основні питання» розроблено проектом групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO).
Про це повідомляє Держпродспоживслужба.
У довіднику викладено концепцію системи простежуваності в харчовій галузі та розглянуто її основні складові. Зокрема, документ містить перелік ключових вимог щодо простежуваності, встановлених на міжнародному й законодавчому рівнях ЄС та України.
Видання буде корисним для бізнесу та державного сектору, що опікуються питаннями безпечності харчових продуктів.
Додати коментар