Агромаркет

Перший в Україні довідник із простежуваності харчових продуктів доступний у Мережі

Перший в Україні довідник із простежуваності харчових продуктів доступний у Мережі

Перший в Україні довідник  «Простежуваність харчових продуктів: основні питання» розроблено проектом групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO).

Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

У довіднику викладено концепцію системи простежуваності в харчовій галузі та розглянуто її основні складові. Зокрема, документ містить перелік ключових вимог щодо простежуваності, встановлених на міжнародному й законодавчому рівнях ЄС та України.

Видання буде корисним для бізнесу та державного сектору, що опікуються питаннями безпечності харчових продуктів.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!