На Вінниччині у новому сезоні виготовили 110 тис. тонн цукру
Всі цукрові заводи Вінниччини поновили роботи з переробки сировини.
Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОВА.
Загалом з початку виробничого сезону на цукрові заводи області надійшло 810 тис. тонн цукросировини, з них перероблено 780 тис. тонн та вироблено 110 тис. тонн цукру.
Разом з тим, цукрові буряки викопано на 21 тис. га, що становить 48% від загальної площі. Середня урожайність фіксується на рівні 432 ц/га, що вище минулорічної на 30 ц/га. За останній тиждень цукрові корені викопано на 2,4 тис. га.
Раніше ми писали, що брак сировини спричинив призупинку роботи двох цукроварень на Вінниччині.