Агромаркет

На Тернопільщині виготовили майже 76 тис. тонн цукру

На Тернопільщині виготовили майже 76 тис. тонн цукру

На Тернопільщині триває сезон збирання та перероблення цукрових буряків врожаю 2023 року. За цей час, чотири цукрові заводи, що функціонують на території області, переробили майже 600 тисяч тонн культури.

Про це повідомляє пресслужба Тернопільської ОДА.

На сьогодні кожне підприємство перевиконало заплановану норму:

– Чортківське виробництво на 111%;

– Хоростківське виробництво на 120%;

– Козівське виробництво на 126%;

– Збаразьке виробництво на 112%.

Від початку сезону цукроваріння було виготовлено майже 76 тис. тонн цукру, що на 25 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, на Тернопільщині працюють чотири цукрових заводи.