20 вересня вступають у дію вимоги закону щодо впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР
З 20 вересня 2017 року вступають у дію вимоги Закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР підприємствами, які провадять діяльність з харчовими продуктами, у складі яких є необроблені інгредієнти тваринного походження (крім малих потужностей).
Розробка й упровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, має свою логіку й послідовність. В газеті «АгроМаркет» описано, як зробити все правильно.
Довідка
Hazard Analysis and Critical Control Point (НАССР) – система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.
Додати коментар