Елеватор

«Мрія» сплатила 356,9 млн грн. податків протягом 2016 року

«Мрія» сплатила 356,9 млн грн. податків протягом 2016 року

Агрохолдинг «Мрія» у 2016 році сплатив до бюджетів усіх рівнів 356,86 млн грн., повідомили у компанії.

За словами генерального директора агрохолдингу Саймона Чернявського, сьогодні «Мрія» – в числі найбільших платників податків у аграрній сфері.

Ще 20,26 млн грн. соціальної допомоги протягом 2016 року компанія надала громадам Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської областей, де веде господарську діяльність.

Ці кошти були спрямовані на реалізацію соціальних проектів у сферах освіти, медицини, духовності, благоустрою, культури та спорту, на покращення місцевої інфраструктури сіл та районів, надання допомоги бійцям АТО та населенню, а також на підтримку кооперативного руху і власне створення нових кооперативів.

«Вже другий рік поспіль соціальна політика «Мрії» передбачає допомогу громадам у розмірі 100 грн. за кожен гектар землі, яку наш агрохолдинг обробляє», ‒ зазначив Саймон Чернявський.

Серед наймасштабніших соціальних проектів, реалізованих компанією протягом 2016 року, – фінансування розмитнення та транспортування з Європи великих партій медичного обладнання для лікарень Тернопільщини, Хмельниччини, Івано-Франківщини та Буковини; відкриття будинку культури в Хоросткові, запуск водогону у селі Целіїв на Тернопільщині, допомога бійцям АТО та підтримка кооперативного руху.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!