Конференція «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок»
Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» оголошує про початок реєстрації на участь у провідній події ягідного сектору України – дев’ятій міжнародній конференції «Ягоди України-2018: заморозка та свіжий ринок».
Географія проведення конференції в попередні роки вже охопила Київ, Черкаси, Львів, Запоріжжя, Вінницю та Миколаїв. Вперше провідну ягідну подію буде приймати Дніпро!
Дніпро впевнено утримує статус одного з найважливіших економічних та сільськогосподарських центрів Україні, в чому зможуть в черговий раз переконатися учасники заходу.
Традиційно конференція пройде у дводенному форматі. 24 травня – пленарна частина події, а 25 травня – практичний бізнес-тур до однієї з провідних ягідних компанії – ТзОВ «Агросільпром». У рамках бізнес-туру учасники конференції детально ознайомляться з вирощуванням та маркетингом суниці садової та винограду у закритому ґрунті. Також будуть продемонстровані наступні культури відкритого ґрунту: порічка, суниця садова, малина та ожина.
Загалом в рамках роботи конференції будуть розглядатися питання перспектив та тенденцій в сегментах усіх ягідних культур, які вирощуються в Україні: лохина, чорна смородина, аґрус, шипшина, обліпиха, вишня, черешня, жимолость, кизил та ін.
В рамках ділової програми події учасники традиційно отримають вичерпну інформацію від провідних експертів галузі. Зокрема, мова йтиме про наступні теми:
- Прогноз виробництва та цін на основні ягідні культури в Україні у 2018 р.;
- Ринок ягідних культур у Європі;
- Експорт свіжої та замороженої ягоди. Як змінились пріоритети;
- Ринок органічних ягід в Україні, перспективи розвитку та основні акценти;
- Ефективність вирощування ягідних культур у закритому ґрунті в Україні;
- Технології вирощування основних ягідних культур в Україні;
- Правильні підходи до підбору сортів та посадкового матеріалу ягідних культур;
- Ремонтантна малина, суниця садова та інші – новий погляд професіоналів;
- Агрохімічний супровід ягідного виробництва;
- Техніка в ягідному бізнесі;
- Сектор переробки ягідних культур у деталях;
- Провідні технології доробки, пакування та переробки ягідних культур;
- Головні канали збуту свіжих та заморожених ягід в Україні. Внутрішній та зовнішній ринки.
- Робота з рітейлом. Чи збільшиться асортимент та об’єм пропозиції ягід у вітчизняних супермаркетах у 2018 р.?
Детальна програма конференції постійно оновлюватиметься на офіційному сайті та буде повністю сформована до 1 травня 2018 р.
Основна аудиторія конференції – виробники ягід (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Усього у заході приймуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу.
Попередня програма, умови участі, рекламні опції, спонсорські пропозиції та заявка на участь розміщені на офіційному сайті події.
Усі питання щодо участі у конференції ви зможете з’ясувати в організаторів заходу:
+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]
+38 067 6343980 — Олександр Хорев, [email protected]
+380 562 320595