Семінар по свинарству «Економічні аспекти ефективності в свинарстві»
27 липня 2017 року в м. Харкові відбудеться міжнародний семінар по свинарству «Економічні аспекти ефективності в свинарстві».
Серед доповідачів міжнародні експерти – Радім Гібнер, міжнародний експерт з Чехії; Андрій Павлов та Геннадій Чернецький, представники міжнародної генетичної компанії Genus PIC United Kingdom.
Доповідачами від українського ринку стали експерти – Віталій Соколов, Віталій Піотрович, Олександр Бабань, Ольга Щебентовська – всі висококваліфіковані спеціалісти-практики, кандидати наук.
Учасникам семінару будуть представлені наступні теми:
Годівля високопродуктивних свиноматок. Доповідач: Радім Гібнер, міжнародний експерт з годівлі, міжнародної корпорації Текро – Чехія.
Генетика, як перший фактор економічної ефективності в свинарстві. Доповідачі: Андрій Павлов та Геннадій Чернецький, представники міжнародної генетичної компанії Genus PIC United Kingdom.
Мертвонароджені поросята. Резерви підприємства. Доповідач: Віталій Соколов, начальник відділу сервісу з свинарства Консультаційного центру компанії ТОВ «Текро».
Можливості та перспективи УЗД в репродукції свиней. Доповідач: Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, експерт Консультаційного центру компанії ТОВ “Текро”.
Діагностика та профілактика клостридіозів свиней різних вікових груп. Доповідач: Віталій Піотрович, кандидат ветеринарних наук, ТОВ “АТ Біофарм”.
Збитки від хвороби Глессера. Паталогічні та гістологічні зміни. Доповідач: Ольга Щебентовська, кандидат ветеринарних наук, консультант ТОВ “Текро”.
Чи достатньо Ви знаєте про відтворення свиней? Доповідач: Олександр Бабань, кандидат ветеринарних наук, експерт Консультаційного центру компанії ТОВ “Текро”.
Організатор: чеська компанія Текро-Україна.
Партнери: міжнародна генетична компанія Genus PIC United Kingdom та ТОВ “АТ Біофарм”.
Генеральний медіа партнер: журнал «Тваринництво та ветеринарія».
Для участі в семінарі зареєструйтеся на сайті:
http://www.tekro.ua/ua/seminar-registration
Довідки:
тел. 050 375 43 22, тел. 050 366 92 86
[email protected]