Елеватор

На Чернігівщині з’явиться фермерський елеватор

На Чернігівщині з’явиться фермерський елеватор

На Чернігівщині фахівці KMZ Industries завершують будівництво першої черги фермерського елеватора. Зведення другої черги планується до кінця 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба KMZ.

У компанії розповідають, що за кілька місяців до початку повномасштабної війни KMZ Industries підписала договір з фермерським господарством із Чернігівської області на поставку, монтаж та підключення 4 силосів загальною потужністю зберігання сільгосппродукції 40 тис. тонн, а також транспортного та самопливного обладнання.

«У 2024 році замовник ухвалив рішення повернутися до реалізації плану модернізації свого елеватора. Наразі монтажний підрозділ KMZ Industries закінчив зведення першої черги обладнання, а саме двох силосів потужністю зберігання 20 тис. тонн та транспортерів, і готується до здачі об’єкту. Фермерське господарство, як і планувалось, прийматиме цьогорічний урожай пізніх культур вже у нові ємності», – зазначає керівник групи регіональних продаж KMZ Industries Владислав Переходько.

Завершення будівництва другої черги елеватора планується здійснити також цього року: вже в листопаді-грудні наші монтажники повернуться на об’єкт, зведуть та підключать ще два силоси разом із транспортним обладнанням.

Нагадаємо, KMZ Industries за рік збільшили потужності зберігання українських елеваторів на 160 тис. кубометрів.