Техніка

LEMKEN побудував новий завод у Нідерландах

LEMKEN побудував новий завод у Нідерландах

Компанія LEMKEN завершило будівництво нового заводу в місті Дінтелоорд в Нідерландах. Тут розробляється та виробляється техніка для захисту рослин, створено LEMKEN Competence Center Crop Care, працюють представництва компанії, та діє виставкове приміщення Агрофорум.

Про це повідомляє пресслужба LEMKEN.

Зазначається, що загальна сума інвестицій в об’єкт становить €30 млн. У Дінтелоорді основна увага приділяється розробці та виробництву техніки для захисту рослин. Крім того, тут створюється LEMKEN Competence Center Crop Care, як фахове середовище для фермерів, експертів та університетів з усього світу, де працюють представництва компанії. Для цього було побудовано не тільки виставкове приміщення Агрофорум, а й високоякісну технічну аудиторію, де можна проводити заходи та навчальні курси в найкращих умовах.

Загальна площа заводських приміщень становить близько 49 тис. м², з яких 11,8 тис. м² наразі надбудовано. Виробничі та складські приміщення займають 9 тис. м², а Агрофорум пропонує 800 м² площі для презентації продукції.

При проектуванні нового об’єкту особливу увагу було приділено питанням сталого розвитку. Встановлені сонячні батареї генерують 300 кВт/год і роблять значний внесок в енергозабезпечення виробництва. Всі інші дахи спроектовані як зелені дахи для охолодження офісів. Увагу було приділено можливості переробки та матеріалам для офісних меблів. Дерев’яні балки були використані для всієї конструкції будівлі, створюючи світле, природне робоче середовище в Агрофорумі, а також у виробничих цехах. 

Виробництво розділене на три ділянки: виробнича дільниця включає в себе виготовлення та підготовку деталей до фарбування. Попередньо виготовлені деталі та комплектуючі від постачальників приймаються та зберігаються на складі. Збірка відбувається на дільницях попередньої та остаточної збірки.

Завод пристосований для стаціонарного складання і наразі має 8 складальних ділянок, які можуть бути розширені за необхідності для розміщення більших машин. Підвісні кран-балки забезпечують максимальну гнучкість. 

Фінальна перевірка на двох повністю обладнаних тестувальних станціях гарантує якість і функціональність кожного агрегата перед тим, як він покине завод. 

«Новий завод LEMKEN в Дінтелоорді уособлює інновації, ефективність та сталий розвиток в галузі сільськогосподарського машинобудування і відіграватиме центральну роль у задоволенні майбутніх потреб наших клієнтів. Тому ми дуже раді його відкриттю», – піідкреслила Нікола Лемкен, власниця компанії LEMKEN.

Читайте також: LEMKEN представив штригельну борону Thulit шириною понад 12 м