Техніка

McCormick X7 отримає нову кабіну Clever Cab

McCormick X7 отримає нову кабіну Clever Cab

Італійський виробник тракторів Argo оснащує серію McCormick X7 новою кабіною: Clever Cab. Виробник представить Clever Cab  6 -10 листопада на виставці Eima в Болоньї, Італія.

Про це повідомляє Trekker.

Уточнюється, що кабіна Clever Cab довша за стару кабіну, розширюючи хід підвіски сидіння до задньої частини не менше ніж на 12 сантиметрів. Салон також вищий на 7,6 сантиметра. Таким чином, об’єм кабіни на 14% більше, ніж у старій.

Поверхня скла також зросла на 16%. Склоочисник тепер обертається на 210 градусів. CleverCab також має спеціальні вікна в дверях, які знижують температуру в салоні на 6 градусів при яскравому сонячному світлі. Вхід також був розширений на 6,2 сантиметра, а кабіна оснащена новим сидінням Grammer, верх якого можна повертати.

Салон оснащений двома новими моніторами, один на панелі приладів і 12-дюймовий сенсорний термінал на підлокітнику. Не менш важливо: керування радіоприймачем тепер також працює через сенсорний екран. У верхній частині салону встановлено чотири динаміки. Все це сумісно з Apple Car Play і Android Auto для потокової передачі музики.

Читайте також: Нагородили переможця конкурсу «Трактор року» в рамках Agritechnica-2023