Техніка

Kverneland розпочав співпрацю з агроплатформою Bayer FieldView

Kverneland розпочав співпрацю з агроплатформою Bayer FieldView

Kverneland Group підписала угоду про співпрацю з компанією Bayer для підключення цифрової агрономічної платформи Bayer FieldView до обладнання Kverneland Group. З’єднання FieldView з технікою Kverneland Group полегшує використання агрономічних даних разом із встановленим зв’язком знарядь Kubota, Kverneland і Vicon.

Про це повідомляє пресслужба Kverneland.

Партнерство посилює ціннісну пропозицію знарядь Kubota, Kverneland і Vicon. FieldView — це хмарна агрономічна платформа, яка зв’язує агрономічні дані, необхідні фермеру для моніторингу полів і сільськогосподарських/реалізаційних процесів у режимі реального часу.  

FarmCentre Kverneland Group функціонує як центр інформації, пов’язаної з машиною, і відображає оновлення стану всіх під’єднаних знарядь у реальному часі (активні/неактивні, розташування на карті, заплановані/виконані завдання та сповіщення).  

«Окрім прямого доступу до параметрів обладнання та даних про продуктивність, ми бачимо, що це рішення є наступним кроком у точному землеробстві та використанні агрономічних даних. Це швидка перемога для фермерів, які зосереджуються на оптимізації процесів ведення сільськогосподарських культур для врожаю та сталого використання полів», – зазначив Макс Бутен, директор із продукції Kverneland Group Mechatronics. 

Kverneland Group розпочала співпрацю з дистриб’юторами Kverneland Group Implement у Румунії, Болгарії, Україні та Південній Африці.

Читайте також: Користувачі FieldView зможуть досягати оптимуму для вирощування